søndag, januar 13, 2008

Farmen kommer!

Mandag 28. januar braker det løs igjen med en ny sesong av «Farmen». Og Gaute er selvsagt programleder!


14 nye deltakere blir tatt med ut på landsbygda og hundre år tilbake i tid. Uten strøm og innlagt vann skal de leve som husmenn på slavekontrakt under en eneveldig godseier. Etter ti uker står det en vinner tilbake.

- Med fjorten strålende og motiverte deltakere og en fantastisk location, har vi fått en ramme som vi nesten ikke kunne drømt om på forhånd. Deltakerne er veldig spredt i kjønn og alder, og for første gang har vi med en mor og en sønn. Det er en veldig spennende kombinasjon. Vi kan også love at det kommer til å ligge romantikk i lufta underveis, forteller Gaute Grøtta Grav som er tilbake som programleder.



Gaute bak ukesoppdraget
Nytt av året er at Gaute Grøtta Grav kommer til å utdype ukesoppdragene hver onsdag og blant annet se nærmere på hvordan oppgavene kunne vært løst bedre. I tillegg vil han gi seerne litt bedre kjennskap til historien og hvordan livet var på en gård for hundre år siden.

«Farmen» sendes hver mandag, onsdag og lørdag klokken 20.00. I tillegg sendes en oppsummering av uken hver søndag klokken 21.45.