onsdag, april 18, 2007

TV 2 på leting etter ny «Farmen»-gård

TV 2 vurderer en ny sesong av Farmen.

Beslutningen om det blir en ny sesong med «Farmen» tas i månedsskiftet, men produksjonsselskapet Strix er allerede på befaring på Østlandet på jakt etter en ny gård, melder TV 2.

- Sjefene vurderer en ny sesong av «Farmen» nå, men dette går jo sammen med mange andre vurderinger de gjør, sier Gaute.

- Kommer du til å lede en eventuell ny runde av Farmen?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere nå.


Opptaksstart
Informasjsmedarbeider Jørund Rasdal Unneland i TV 2 bekrefter at den forrige sesongen med «Farmen», som endte med et gjennomsnittlig seertall på 655.000, har påvirket kanalens vurdering.Dersom det kommer en ny sesong, vil den få opptaksstart i august, men arbeidet med sondering av locations og redaksjonelle runder har vært i gang en stund.

- «Farmen» er en omfattende produksjon som krever langt forarbeid. Fjorårets runde startet vi arbeidet med i mars i fjor, og finalen var som kjent for en måned siden, forklarer prosjektleder Arild Brubak overfor TV 2. Han forteller at de leter over store deler av Norge.

- Vi har til nå vært på mange klassiske steder i Norge. En høyfjellsgård i Hallingdalen, en kystgård i Nord-Norge, en fjordgård i Sogn og en idyllisk perle på Sørlandet. Vi vurderer om vi skal gjøre en liknende runde om igjen, eller om vi skal prøve noe helt nytt. Det heller vel mot det siste, sier Brubak.

- Akkurat nå er vi og ser på mulige gårder i Alf Prøysen- og Kjell Aukrust-land. Altså indre Østland. Det betyr innsjø, skog, åkre og kanskje nybrott.

Dersom TV 2 velger å sette i gang med en ny «Farmen»-runde vil castingprosessen etter alt å dømme starte i mai.